neděle 23. listopadu 2014

Ze sladkého jen ovoce

Ovoce produkuje sama příroda a ne člověk.

To činí tyto potraviny skutečnými potravinami, kde je sluneční energie akumulována v látkách zvaných biofotóny.

Vhodná doba, kdy je člověk nejvíce schopen přijmout sladké, je dopoledne.

Při překyselení nejrychleji účinkuje meloun.

Enzym bromelin ananasu tráví odumřelou tkáň, aniž by zatěžoval tkáň zdravou.

Jablko pročišťuje tělo a přirozenou cestou snižuje hladinu cholesterolu v krvi.

Pokude se týká obsahu minerálů, jsou neocenitelné datle, fíky, meruňky.

Maliny a borůvky čistí střeva.

Třešně obsahují mnoho zinku, který je nepostradatelný při vyměšování kyselin ledvinami.

Švestky odstraní z těla všechno, co v něm je již nepotřebné.

Banány harmonizují srdeční rytmus a hladinu cukru v krvi, zvyšují hladinu serotoninu v krvi a tak pozitivně působí na náladu.

Hroznové víno stimuluje nervy a chrání srdce.


Žvýkáním ke zdraví

Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny