Optimální předtrávení v podobě správného a tedy delšího žvýkání přijímané potravy podporuje trávícímu procesu a ulehčuje žaludku a střevům v jejich náročné práci.
Dietologové doporučují žvýkat každé sousto 32 krát.
Již po několika dnech této praxe zmizí běžné zažívací problémy.
Důkladným rozmělněním potravy a její promísení se slinami zajistí optimální využití životně důležitých vitamínů a výživných látek.
Výsledek?
• posílení imunitního systému
Dietologové doporučují žvýkat každé sousto 32 krát.
Již po několika dnech této praxe zmizí běžné zažívací problémy.
Důkladným rozmělněním potravy a její promísení se slinami zajistí optimální využití životně důležitých vitamínů a výživných látek.
Výsledek?
• posílení imunitního systému
• zhubnutí
• snížená potřeba příjmu potravin
• harmonický psychický stav
• celkově příznivější přístup k životu
• probuzení vnímavosti pro energetickou kvalitu potravin
Sůl a překyselení organismu
4 tipy pro štíhlou linii
Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny